Persoonlijk

DSC03592Eind 2014 gooide ik definitief het roer om. Na het volgen van een koksopleiding en een groot aantal gespecialiseerde kooklessen  (zie hieronder) was ik zo geïnspireerd dat ik het aandurfde om mijn drukke managementbaan op te zeggen en werk te maken van een combinatie van mijn 3 grootste liefhebberijen: koken, vormgeving en tuinieren in onze biologische moestuin. Dit resulteerde in het bedrijf “Karin Kramer Kunst en Koken”.

Aandacht voor vormgeving, biologische producten en bovenal bijzonder smakelijk en verrassend koken is wat Karin Kramer Kunst en Koken te bieden heeft in de vorm van catering, diners, buffetten, hapjes, high tea, walking diners en culinaire belevenissen met overnachting.

Daarnaast maak ik in mijn tuin en atelier objecten en schilderijen met diverse materialen zoals klei, verf, glas en eetbare ingrediënten.

Sinds 2016 werk ik, als gevolg van ontmoetingen tijdens diverse reizen, ook zeer graag samen met koks uit Marokko, Italië, Armenië en Iran.

 

 

 

 

Relevante opleidingen:

2017                              : Horeca-academie, 2e jaar koksopleiding

vanaf januari 2016     : Passie voor koken 3 De Librije Zwolle

maart 2015                   : certificaat Brood bij bakkerij Steehouwer, in samenwerking met “Desem en Zo”

vanaf januari 2015      : Passie voor koken 2 De Librije Zwolle

2014                               : Horeca-academie, 1e jaar  kosopleiding

2013-2014                    : Passie voor koken 1 De Librije Zwolle

2012                               : Diverse aanvullende opleidingen waaronder Glasblazen, glasblazerij Leerdam

tot aan 2012                 : diverse kookworkshops waaronder Patisserie, Italiaanse keuken, Arabische keuken en van alles met pompoenen

1985 tot 1990               : Kunstacademie, HKU Utrecht