Persoonlijk

DSC03592

Na 15 jaar werken al projectleider en later programmamanager van een groot programma in de zorg wilde ik nog een keer iets anders ontwikkelen in mijn leven. In 2015 gooide ik het roer om. Na het volgen van een koksopleiding, een opleiding eetbaar landschap (over o.a. permacultuur) en een groot aantal gespecialiseerde kooklessen was ik zo geïnspireerd dat ik het aandurfde om een bedrijf in de wereld te zetten en werk te maken van een combinatie van 3 grote liefhebberijen: koken, schilderen en tuinieren in onze moestuin. Dit resulteerde in het bedrijf “Karin Kramer Kunst en Koken”, een werktitel die voor het gemak maar is gebleven, want ik kreeg het gelijk erg druk.  

Ik verzorg catering op locatie in de vorm van diners, buffetten, hapjes, high tea en walking diners. Tevens verzorg ik kookworkshops en werk ik in mijn atelier.   

De ingrediënten voor de catering en workshops koop ik zoveel mogelijk in bij boeren uit de omgeving. Ik heb een voorkeur voor de vegetarische keuken maar werk ook met vlees van boerderij “De drie wedden'” uit Noordeloos, een “boerenlandvogelboer”.   

In mijn atelier maak ik objecten en schilderijen met diverse materialen zoals klei, verf, glas en eetbare ingrediënten. Momenteel (2024) ben ik weer vooral aan het schilderen op doek (zie de foto’s onder “atelier”).