Aanbod

Bij Karin Kramer Koken bieden we het volgende aan:

Buffetten of diners voor 12 tot 100 gasten in het hele land. Deze kunnen plaats vinden bij u thuis, in een bedrijf of op bijzondere locaties als een molen, een moestuin, een boerderij, galerie, botenhuis enzovoorts.  Af en toe stellen wij onze eigen woonkeuken ter beschikking aan een klein intiem gezelschap (tot 12 personen). 

High tea tot 75 personen. Ik ben specialist in het bereiden van taarten, scones, sandwiches en diverse soorten zoete en hartige hapjes. Ook hier wordt alles bereid met pure en eerlijke ingrediënten.

– Kookworkshops tot 12 personen. De inhoud van het programma wordt met u samen opgesteld.

Walking dinner. Dit is bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten waarbij wel een diner is gewenst maar men liever niet aan tafel plaats neemt. De bediening loopt dan rond met kleine gerechten die staande genuttigd kunnen worden. Deze vorm van dineren past goed bij recepties en netwerkborrels waar men veel mensen wil spreken en niet gebonden wil zijn aan een vaste plaats.

Alle bijeenkomsten die we culinair ondersteunen, zijn uniek en een uitdaging. We vinden het ontzettend leuk om bijzondere smaakbelevenissen te creëren of met de vormgeving van onze gerechten aan te sluiten bij een thema. 

catering-012 !cid_4FE68F89-9FF2-4457-833B-D3AAD0BFF7CE@lan catering-013 eind 2014 iphone 505 website 240   IMG_2673