Aanbod

Bij Karin Kramer Kunst en Koken bieden we het volgende aan:

– Buffetten of diners voor 8 tot 125 gasten in het hele land. Deze kunnen plaats vinden bij u thuis, in een bedrijf of op bijzondere locaties als een molen, een moestuin, een boerderij, galerie, botenhuis enzovoorts.  Af en toe stellen wij onze eigen woonkeuken ter beschikking aan een klein intiem gezelschap (tot 12 personen).

– High tea tot 75 personen. Karin is specialist in het bereiden van taarten, scones, sandwiches en diverse soorten zoete en hartige hapjes. Ook hier wordt alles bereid met pure en eerlijke ingrediënten.

– Kookworkshops tot 20 personen. De inhoud van het programma wordt met u samen opgesteld.

– Culinaire belevenissen met overnachting in de Alblasserwaard voor gezelschappen van 8 tot 22 personen. Dit arrangement is bijzonder geschikt voor een familie weekend, een bedrijfsuitje, een jaarclubbijeenkomst, een intervisie-bijeenkomst met overnachting enzovoorts. We werken samen met een smaakvolle Bed and Breakfast bij een boerderij in Goudriaan (Alblasserwaard). Een 6 tot 8-gangen-diner met bijzondere smaakbelevenissen maakt onderdeel uit van het arrangement. Ook behoort een kookcursus tot de mogelijkheden.

– Wandelend diner of walking dinner. Dit is bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten waarbij wel een diner is gewenst maar men liever niet aan tafel plaats neemt. De bediening loopt dan rond met kleine gerechten die staande genuttigd kunnen worden. Deze vorm van dineren past goed bij recepties en netwerkborrels waar men veel mensen wil spreken en niet gebonden wil zijn aan een vaste plaats.

Alle bijeenkomsten die we culinair ondersteunen, zijn uniek en een uitdaging. We vinden het ontzettend leuk om bijzondere smaakbelevenissen te creëren of met gerechten aan te sluiten bij een thema.

Bij grote cateringopdrachten maken we gebruik van een professionele keuken in Utrecht.

catering-012 !cid_4FE68F89-9FF2-4457-833B-D3AAD0BFF7CE@lan catering-013 eind 2014 iphone 505 website 240 Waal-8  IMG_2673