Prijzen

Buffetten zijn mogelijk vanaf  15 personen tot een maximum van 175. Prijzen variëren van 15 euro tot 55 euro per persoon afhankelijk van het thema, het aantal gasten en de gerechten.

Diners serveer ik in de vorm van 3 tot 8 gangen op bijzondere borden/glasplaten/tegels/klei-objecten of stokjes. De prijs van een diner hangt af van het aantal gangen, het aantal personen en de gekozen gerechten. Denk hierbij aan 25  tot 85 euro per persoon.

Bij hapjes voor een receptie moet je denken aan 2,5 tot 10 euro per (kunstig) hapje.

De kleine gerechten die we op een walking dinner serveren kosten vanaf 8 euro per persoon per stuk.

Een culinaire belevenis met overnachting voor 8 of 14 personen kost tussen 85 en 125 euro per persoon, afhankelijk van het thema, het aantal gangen en de opzet van het programma.

Een kookcursus bied ik aan vanaf 6 personen en vanaf 50 euro per persoon,  tot 20 personen, afhankelijk van de plaats waar de cursus plaats vindt en de gerechten.

Ik maak graag en vrijblijvend een offerte.