Volgens anderen

De reacties hieronder zijn van mensen waar ik de afgelopen tijd voor heb mogen koken. 

Lieve Karin,

Wat een feest! Het eten was verrukkelijk en buitengewoon. Je hebt veel verschillende smaken geserveerd waardoor onze gasten steeds blij verrast waren. En, je hebt zonder (zichtbaar) moeite genoeg eten kunnen toveren voor de vele extra gasten (want we hadden minstens 80 mensen maar 55 ingeschat!). Ondanks de extra stress, je hebt het met flair gepresenteerd. Kudos!

David en Isabelle
Amsterdam

Karin, niet te geloven, het wordt alsmaar beter. Zowel je kookcursussen als ook de diners op locatie zijn werkelijk van topniveau. Mijn complimenten! Lammers, Amstelveen

 

Met haar kooktalent, creatieve vaardigheden en vriendelijkheid heeft Karin onze trouwdag nog mooier gemaakt dan deze al was. We hebben heerlijk gegeten en het zag er van voorgerecht tot dessert voortreffelijk kleurrijk en feestelijk uit. Het regende complimenten van de ruim 200 gasten! Het was erg leuk om van tevoren met Karin te brainstormen over de mogelijkheden en we zijn ook heel dankbaar voor de vakkundige mensen die ze meenam om op de avond zelf te assisteren. Bedankt Karin: het moet een enorme klus geweest zijn om voor zoveel mensen zo lekker te koken en dat is je geweldig gelukt!

Karin en Evert (Amersfoort)

 

Dank voor je professionele ondersteuning van ons grote feest. Wat heerlijk om het zo uit handen te kunnen geven en zelf volop te kunnen genieten van de ontmoetingen en verrassingen. Het eten was helemaal top, maar dat waren we al van je gewend! K en W (Amsterdam)

 

We hebben genoten van de kookworkshop Karin! Je verfrissende kijk op koken en de fantastische recepten hebben ons geïnspireerd.  We komen zeker nog een keer terug!

Jan en Tinie

 

Met 32 leden van een klein business clubje CodeM, sluiten wij jaarlijks af met een gastronomische avond. Karin heeft ons met een 4-gangen diner en bijpassende wijnen heerlijke gerechten voorgeschoteld en deze waren ook een lust voor het oog. Het enthousiasme waarmee alles georganiseerd was sluit ook zeer aan bij onze club. De variaties op champignons, geleverd door onze gastheer, waren ronduit verrassend. Vooral de zoete champignons gemaakt van eiwitschuim.

J van Amerongen CodeM De Meern

 

Schandalig lekker gegeten bij Karin en erg gezellig. Met mensen die ik niet kende. Een erg leuk idee die aanschuifmaaltijden, een mooie manier om mensen met elkaar in gesprek te brengen. De schoonheid en de smaak van Karin’s kookkunsten dragen daar goed aan bij.

Jan Bransen Nijmegen

 

Lieve Karin

Bedankt voor het fantastische eten! Een prachtige avond en ambiance. We komen terug en graag kom ik tzt door je ( moes) tuin lopen, dat is er gisteren bij in geschoten.

Elsbeth, Harmelen

 

Met 8 vrienden hebben we ons laten verwennen door Karin en haar crew. 8 gangen werden ons voorgeschoteld met heerlijke bijpassende wijnen. Elk gerecht was een kunststukje en een lust voor oog en smaakpapillen. De liefde voor het koken spatte er van af en Karin was oprecht geïnteresseerd wat we er van vonden. Nou Karin we vonden het top!! Dank voor een heerlijk avondje en tot snel! Gertjan, Utrecht

 

Karin besteedt heel veel aandacht aan hoe haar gerechten eruit zien. Ze maakt er prachtige creaties van! En als je deze vervolgens proeft, blijken het ook nog eens overheerlijke gerechten te zijn.

Lynette Wijgergangs, Gorinchem

 

Als jij een levensgenieter bent, en je houdt van heerlijk lekker eten, met geuren en kleuren en smaken, en van afwisseling en variatie in en tussen gerechten, van verrassingen en meer…..dan moet je bij Karin zijn. Ik vind haar een multi getalenteerd persoon, en in haar kunstige koken kun je dat zelf zien en beleven!! Karin, ik wens je geen succes, het succes komt je toe. Mensen, dit mag je echt niet missen!

Mariëlle Ruiters, Houten

 

Karin is een topkok! Het 21-diner voor mijn dochter was geweldig. Ik kan Karin en haar team van harte aanbevelen.

Claar Lely, Velp

 

Wat was ik blij dat Karin nog ruimte in haar agenda had! Karin’s kookkunsten zijn ongeëvenaard en haar organisatietalent ook. Ik heb op mijn  eigen feestje relaxed kunnen genieten van het eten en kletsen met mijn gasten. De gerechten waren TOP qua smaak en vormgeving en ik had zelfs geen omkijken naar de afwas.

Manja van Ommeren, Amsterdam

 

Zomer 2014 bestond ons huis 100 jaar. Dit hebben we gevierd in de tuin met veel vrienden en familie. Karin hebben we toen gevraagd het eten te verzorgen voor ong. 125 mensen. Echt een grote klus, maar met enorm veel succes! Verdeeld over de tuin op vier lange tafels had ze allerlei recepten uit verschillende werelddelen gemaakt. Opgediend op prachtige schalen passend bij de verschillende culturen. Het was geweldig om te zien en heerlijk van smaak. Wat ons betreft mag ze het bij een volgende gelegenheid weer doen. Onze complimenten! (J en P, Utrecht)

 

Enorm genoten van de heerlijke gerechten die je ons hebt voorgeschoteld op de PPD. Subliem!

Friedeke

 

Gezellig en creatief stel kokkies met een groot talent voor smaak en vormgeving!

Sjoukje van der Molen, Den Bosch